1 (877) 789-8816 clientsupport@aaalendings.com

Nuhou moraki

ʻAʻohe mākaʻikaʻi!ʻAʻohe hōʻike hōʻaiʻē!ʻAʻohe Manaʻo Bank!ʻAʻohe hōʻoia kālā!
ʻO ka papahana hōʻaiʻē 'ʻEkolu ʻAʻole Pono' ʻAʻole i loaʻa ma mua ma aneʻi!

FacebookTwitterLinkedinYouTube

10/06/2023

I kēia mau lā, ʻike wau i kahi pou ma kahi ʻaha kūkā kahi i nānā ai ka mea hoʻohana i kahi waiwai i kahi kūlana maikaʻi loa no ka hoʻopukapuka kālā akā ʻaʻole hiki iā ia ke hoʻopaʻa i kahi hōʻaiʻē maʻamau no ka nui o ka hōʻaiʻē a me nā moʻolelo hōʻaiʻē maikaʻi ʻole.

Ma hope mai, ua ʻōlelo kekahi iā ia no kahi hōʻaiʻē kālā paʻakikī, ʻo ia ka mea i kapa ʻia ʻo "usury," e hopena i ka uku ukupanee kiʻekiʻe!ʻO ka uku panee ʻoi aku ma mua o ʻumi pākēneka i hōʻemi nui i kāna helu hoʻihoʻi hope.

ʻO kaʻoiaʻiʻo, nui ka poʻe hōʻaiʻē e hālāwai me kēia kūlana, ʻoi aku ka poʻe i pili i nā Flipping Houses a i ʻole BRRRR (Buy, Rehab, Rent, Refinance, Repeat), e hoʻohana pinepine ana i nā Loans kālā paʻakikī no ka huli kālā.Eia nō naʻe, ke hāʻawi nei mākou i kahi huahana hōʻaiʻē maʻalahi a kūpono ʻole e koi aku i nā mea kūʻai aku e amo i kēlā mau uku ukupanee a me nā pilikia.

I kēia lā, e ʻae mai iaʻu e hoʻolauna aku iā ʻoe i kā mākou huahana hōkū: ʻo ka Polokalamu 'No Doc No Credit', e koi ana i nā palapala liʻiliʻi a me ka wikiwiki pani wikiwiki!He kūpono loa ia no ka poʻe makemake e hoʻopukapuka kālā, loaʻa kahi kālā kālā ma ka lima, akā ʻaʻole lawa a paʻa ʻole ka loaʻa kālā a i ʻole nā ​​​​hewa hōʻike hōʻaiʻē.He hōʻaiʻē waiwai waiwai maoli ʻaʻole pono e nānā!

Hoʻolauna Pāhana
ka 'ʻAʻole Doc ʻAʻohe ʻaiʻē' ʻO ka papahana kahi hōʻaiʻē Non-QM mau makahiki 4 no ke kūʻai ʻana i nā waiwai hoʻopukapuka.
· ʻAʻole koi kēia papahana i kahi hōʻike hōʻaiʻē, ʻaʻohe loiloi hōʻike panakō, a ʻaʻohe hōʻoia kālā;
· Hāʻawi ia i nā hōʻaiʻē a hiki i $ 7.5 miliona, me ka ratio loan-to-value a hiki i ka 70%, ʻo ia hoʻi he 30% wale nō ke koi ʻia;
· No nā koi kālā, pono e loaʻa i ka mea hōʻaiʻē ka uku mua + uku hana + 36 mahina o ka mālama ʻana (P&I), wehe i kahi moʻokāki i koi ʻia e ka panakō, a waiho i 3 mau makahiki o nā waihona P&I no ka uku hou ʻana;
· PPP hoʻokahi makahiki (Prepayment Penalty), ʻoi aku ka maikaʻi no nā haole;
· Eia kekahi, ʻaʻole koi ka papahana i ka huina hoʻolimalima liʻiliʻi, ʻo ia hoʻi ka Debt Service Coverage Ratio (DSCR) ʻaʻole i kaupalena ʻia.

N&A
Pono anei kēia papahana hōʻaiʻē i kahi hōʻoia o ke kālā?
——ʻAʻole, pono wale ka mea ʻaiʻē e hana i kahi hōʻike waiwai, e hōʻike ana i nā waiwai ma lalo o ko lākou inoa ma ka palapala noi.Hiki ke hoʻoili pololei ʻia nā kālā i koi ʻia i ka hui Escrow a me ka waihona waihona i ʻōlelo ʻia inā pono;ʻaʻohe pono e hāʻawi i nā ʻōlelo panakō a nānā i nā kūlana loaʻa.

He aha ke ʻano o 36 mahina o ka mālama ʻana i ka P&I?
——E pili ana ka P&I i ke kumupaa a me ka ukupanee.ʻO nā uku a ka poʻe hōʻaiʻē no nā makahiki mua ʻekolu e unuhi ʻia mai ka waihona a lākou i wehe ai, me ka ʻole o ka uku hou.Inā hoʻihoʻi ka mea ʻaiʻē i ka hōʻaiʻē ma hope o hoʻokahi makahiki o ka PPP, hiki iā lākou ke hoʻihoʻi i ke koena i waiho ʻia.Inā ʻaʻohe uku mua, a laila ma hope o ke kolu o ka makahiki (ke hoʻohana ʻia ka nui i waiho ʻia), pono lākou e waiho hou i ke kālā e hoʻomaka ai e uku.

Ehia mau kālā e pono iaʻu e noi ai?
——No ka laʻana, inā e kūʻai ana ʻoe i hale hoʻokahi miliona miliona a e uku ana i ka 30% o ka uku, pono ʻoe e hoʻomākaukau ma kahi o 45% o ke kumu kūʻai o ka hale i nā kālā, a ʻo 15% pono e waiho ʻia i loko o kahi waihona kālā. no ka uku ana i na makahiki mua ekolu.

He aha ka PPP makahiki hoʻokahi?
——PPP no Prepayment Penalty, ʻo ia hoʻi, ʻaʻole hiki i ka mea ʻaiʻē ke kūʻai aku i ka hale, uku a hoʻihoʻi hou i loko o hoʻokahi makahiki, inā ʻaʻole, e loaʻa iā lākou kahi hoʻopaʻi uku mua ma muli o ke koena o ka hōʻaiʻē.

Aia kekahi mau kapu i ka ʻike?
——Hiki i na kanaka a me na hui ke noi (me na hui o na aina e);no nā ʻike pilikino, hiki i nā kamaʻāina ʻAmelika, nā mea paʻa kāleka ʻōmaʻomaʻo, EAD, a me nā haole ke noi.

Ma nā mokuʻāina hea e hiki ai iaʻu ke noi no kēia papahana?
——Hiki iā ʻoe ke noi ma Kaleponi, Wakinekona, a me Oregon.

ʻO wai ka mea e ʻike i kēia pono?

1. ʻO ka poʻe me ka ʻaiʻē maikaʻi ʻole, ka mōʻaukala banekorupa, a i ʻole nā ​​helu ʻaiʻē haʻahaʻa, hiki ʻole ke hoʻopaʻa i nā hōʻaiʻē maʻamau.Ma kēia kūlana, hiki iā lākou ke noi no ka papahana 'No Doc No Credit' a hoʻihoʻi kālā ke hoʻomaikaʻi ʻia kā lākou helu ʻaiʻē.

2. ʻO ka poʻe e kūʻai ana i nā hale hoʻonani miliona a i ʻole ʻumi miliona mau kālā akā ʻaʻole lawa ka uku.No kēia mau hale, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka uku uku (ma kahi o 50%).Inā noi ʻoe no ka papahana 'No Doc No Credit', pono ʻoe ma kahi o 45% o ke kālā e noi ai.

3. ʻO ka poʻe paʻa kāleka ʻōmaʻomaʻo ʻole, nā kamaʻāina, a i ʻole nā ​​​​mea ʻē aʻe e hoʻopukapuka nei i ka waiwai paʻa i ka US He manawa maʻamau e hoʻololi i ke kālā mai nā ʻāina ʻē, a ma hope o ka hoʻoili ʻia ʻana o ke kālā i ka US, pono lākou e kali i kekahi mau mahina. .ʻAʻole nānā ka polokalamu 'No Doc No Credit' i ke kumu o nā waiwai nui, a ʻaʻole pili pū nā kālā makana a pau.

4. ʻO ka poʻe e ʻohi ana i ka hale.Inā noi ʻoe i kahi hōʻaiʻē panakō maʻamau, pono ia i nā lā 30-45, e nele ana i ka manawa e hopu ai i kahi hale maikaʻi.A i ʻole inā hāʻule ka hōʻaiʻē maʻamau a ʻaʻole hiki iā ʻoe ke pani i ka manawa, e nalowale paha ʻoe i kahi waihona nui.Ma kēia hihia, e noi i ka polokalamu 'No Doc No Credit', hiki ke pani i loko o ʻekolu pule, a maʻalahi hoʻi ke kaʻina hana hōʻaiʻē.

 

Inā he mau nīnau kāu a makemake paha i kekahi kōkua, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou!

ʻŌlelo: Ua hoʻoponopono ʻia kēia ʻatikala e AAA LENDINGS;Ua lawe ʻia kekahi o nā kiʻi mai ka Pūnaewele, ʻaʻole i hōʻike ʻia ke kūlana o ka pūnaewele a ʻaʻole hiki ke paʻi hou ʻia me ka ʻole o ka ʻae ʻia.Aia nā pilikia ma ka mākeke a pono e makaʻala ke kālā.ʻAʻole kēia ʻatikala i ka ʻōlelo aʻoaʻo pilikino pilikino, ʻaʻole hoʻi e noʻonoʻo i nā pahuhopu waiwai kikoʻī, kūlana kālā a i ʻole pono o nā mea hoʻohana pākahi.Pono nā mea hoʻohana e noʻonoʻo inā kūpono nā manaʻo, nā manaʻo a i ʻole nā ​​manaʻo i loko o kēia i ko lākou kūlana.E hoʻolilo e like me kou pilikia.


Ka manawa hoʻouna: Oct-07-2023